Didim
KSM härkätie2018

Heinämiehet kisaavat taas huomenna – Puolustaako Puhakan perhe voittoaan?

 

 

Someron Heinämieskisassa laitettiin viime vuonna vesi roiskumaan ja lankkusukset viuhumaan, kun kahdeksan joukkuetta otti pitkästä aikaa mittaa toisistaan.
Kisan voiton nappasi Pulakan perhe, jossa kisasivat Juha, Nestori ja Vili Pulakka. Toiseksi tuli Partiolaisten Marjatat, jossa kisasivat Anu Lankinen, Venla Vasama ja Katariina Suutela.
Kolmanneksi kirivät Totiset toimittajat, jossa kisasivat Sari Merilä (Somero-lehti), Marja Aarnipuro (Apu-lehti) ja Kai Merilä (Hymy/Alibi).
Lajeina oli kottikärryjen pyörän kiinnittäminen, sillä veden kuskaaminen ja kaataminen tonkkaan, pingispallon pujottaminen ulos oikeasta salaojaputkesta, vesiviesti sekä kolmen hengen lankkuhiihto.

Mitä on luvassa tänä vuonna? Se selviää keskiviikkona 2.7. kello 18 Rantatuvassa.

Someron ensimmäinen Heinämieskisa järjestettiin Hovimäessä 1989 kahdeksan joukkueen voimin. Voiton nappasi Sobudo.
Kisaa järjesti aluksi Someron Laskettelijat, sittemmin ohjat otti Someron nuoret tuottajat.
Heinämieskisoja järjestettiin joka kesä 19 vuoden ajan. Kisa löytyy Suviheinäviikon ohjelmasta vielä 2007.
Paikka vaihtui matkan varrella Hovimäestä Rantatuvaksi.
Kisa jäi muutamaksi vuodeksi tauolle, mutta tänä vuonna MTK Somero halusi nostaa aikanaan kovasti suositun tapahtuman uuteen loistoonsa.
Runsaslukuinen yleisö todisti, että heinämiehiä oli kaivattu.

Lue lisää 27.7.2018  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry