Didim
KSM härkätie2018

Katkeamatonta kehitystä kaikille

Korkeakoulujen valintakokeiden tulokset ovat tulleet kesäkuun loppuun mennessä. Opiskelupaikat olisi otettava vastaan pian valinnan jälkeen. Monilla alkaa muutos elämässä. Joko sen takia, että opiskelut alkavat tai siksi, etteivät ovet opinahjoon avautuneet.
Nuorena on kova tahto päästä elämässä eteenpäin. Kouluttautuminen on nykyajan keino tehdä niin. Suurimmassa osassa ammatteja jatkokouluttautuminenkin on pakollista. Elämän aikana on opiskeltava paljon enemmän kuin yhden ammatti- tai yliopistotutkinnon verran. Ennen ei välttämättä tarvinnut kumpaakaan pärjätäkseen.
Tahto päästä eteenpäin olisi siis säilytettävä koko työuran ajan. Itsensä kehittämisen voi ottaa haasteena, ei pakkona. Mikä onkaan sen mielenkiintoisempaa kuin oppia uusia asioita. Ei siihen aina tosin tarvitse työuraa tai opiskelupaikkaa. Itseään voi opettaa monella muullakin tavalla. Pääasia kuitenkin lienee, että kehittyminen ei katkea.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry