Didim
KSM härkätie2018

Maaseutu sykkii

Sadat tuhannet suomalaiset suuntaavat suvella maalle. Lomalaiset ymmärtävät, että maaseutu tarjoaa miljöön, jossa sielu lepää ja arkipäivien stressi unohtuu.
Monikaan ei mieti maaseutua kuitenkaan asuinpaikkana, vaikka miljöö on aivan yhtä vapauttava läpi vuoden.
Usein maaseudun kasvatit palaavat parin maailmalla vietetyn kaupunkivuoden jälkeen lapsuusmaisemiin tai muuttavat toiseen maaseutukuntaan, kun tietävät siellä arjen pelaavan.
Maaseudulla ei ole ruuhkia. Vähäiset käyttäjämäärät eivät tuki verkkoja kuten kaupungeissa. On puhdas ilma ja luonto lähellä. Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että jo 10 minuuttia luonnossa alentaa ihmisten stressitasoa.
Asumisen hinta on kohtuullinen: tontit ovat maalla edullisia ja reilun kokoisia. Pihoilla on tilaa harrastaa, leikkiä ja puuhata.
Maaseudulla ihmiset tuntevat toisensa, ja hyvin usein puhaltavat yhteen hiileen. Tapahtumien tai palveluiden järjestäminen on useimmissa maaseutukylissä mukavaa vaihtelua, joka hyödyttää kaikkia asukkaita.
Maaseudun plussat voittavat kaupungin houkutukset, jos työtä löytyy.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry