Didim
KSM härkätie2018

Maisemien kuvaaminen lintuperspektiivistä on suosittua

Kira Kauppi
Kalle Malin on innostunut. Hän on alkanut vuosi sitten kuvata kuvakopterilla, eli dronella erilaisia videoita. Yhdestä hetken mielijohteesta alkanut kokeilu on vienyt mukanaan ja muotoutunut harrastukseksi.
Dronekuvaamiseen liittyy liuta sääntöjä ja opeteltavaa tekniikkaa ennen kuin voi lähettää koneen lentoon. Maisemien kuvaaminen lintuperspektiivistä on monien ulottuvilla, sillä tekniikan kehittyessä laitteiden hinnat ovat tipahtaneet alas.
Somerolainen Kalle Malin aloitti harrastuksensa kuvaamalla yritykselleen markkinointivideon.

Lue lisää tiistain 10.7. Somero-lehdestä

Kalle Malin kuvasi dronella Someron ainokaisen liikenneympyrän ympäristöä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry