Didim
KSM härkätie2018

Myötätuulen teatteri muistaa säveltäjälegendaa

Näytelmän päärooleissa nähdään Ulla Hautamäki ja Antero Paatere. Tangot näytelmässä tulkitsee salolainen Roope Pelo.

Myötätuulen teatteri muistaa Someron suurta säveltäjää Unto Monosta teatteriesityksellä, joka saa ensi-iltansa tänään. Olla-Riitta Aarikan käsikirjoittama ja ohjaama romanttinen komedia on fiktiivinen tarina, joka on rakennettu Monosen tangojen ympärille.
Ohjaaja sai myös kuulla, että Unto Monosen tytärkin on sanonut tulevansa Somerolle näytelmää katsomaan.

Lue lisää 24.7.2018  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry