Didim
KSM härkätie2018

Olkaa varovaisia tulen kanssa

Palohälytyksiä on ollut normaaleja kesäkuukausia enemmän. Pitkä kuiva hellejakso on tehnyt tehtävänsä.
Palomies Jarkko Pohjaranta sanoo, että suurimmaksi osaksi tuli on päässyt irti roihuamaan roskienpoltosta ja varomattomasta käsittelystä.
– Vahingolle ei voi mitään, mutta tulen kanssa pitää aina olla varovainen. Pakko työt on tehdä, mutta tulee tarkasti seurata, etteivät kipinät pääse irti. Tupakantumppeja ei saa heitellä tienposkeen.
– Jos alueella on metsäpalovaroitus, niin se tarkoittaa, että avotulenteko on kielletty. Tulta ei saa tehdä kaivonrenkaaseen eikä edes tynnyriin, jos liekit nousevat ulos pöntöstä, muistuttaa palomies.
– Tuli saattaa syttyä todella pienestä.
– Järjen käyttö on sallittua. Jokainen on vastuussa toimistaan. Pitää miettiä myös jälkiseuraamukset. Tulee seurata, ettei tuli jää kytemään eikä roihahda uudestaan.
Jarkko Pohjaranta kertoo poliisin tutkivan tulipalotapaukset.
– Sieltä voi rapsahtaa sakko, jos ilmenee, että lakia on rikottu.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry