Didim
KSM härkätie2018

Painiolla pinnan alle lauantaina kadonnut löytyi -kalastaja löysi ruumiin

 

Someron Painiolla lauantaina kadonneen miehen ruumis löytyi maanantaina. Hänet löysi järvellä ollut kalastaja kello kymmenen jälkeen illalla.

Hukkumisonnettomuus sattui, kun neljän hengen seurue oli ollut ajelemassa lauantaina iltapäivällä Painiojärvellä moottoriveneellä, ja kaksi heistä oli mennyt uimaan. Yhtäkkiä toinen heistä painui pinnan alle.

Vuonna 1991 syntynyttä miestä etsittiin lauantaina viranomaisvoimin ja sen jälkeen etsintöjä jatkettiin vapaaehtoisvoimin.


Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry