Didim
KSM härkätie2018

Suvi-Somero esittelee koko kesän

 

Ämyrillä on vielä monet tanssit. Kuva Manu Kärki.

Somero-lehti listasi Suvi-Someroon tapahtumia lähes jokaiselle kesäpäivälle ja joillekin päiville useampiakin. Tapahtumakalenterin lisäksi lehdessä on paljon tarkempia esittelyjä useista kesätapahtumista ja näyttelyistä sekä juttuja kesäkasvoista.

 

Lue lisää 30.5. Suvi-SomerostaVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry