Didim
KSM härkätie2018

Harrastuksia piisaa

Someron maine kulttuurikaupunkina ei todellakaan ole tuulesta temmattu.
Kesän hulppean tapahtumatarjonnan perään alkavat syksyn tullen harrastuspiirit. Suositut kulttuuriharrastukset jatkuvat, mutta uusiakin keksitään jatkuvasti.
Esimerkiksi Someron Kulttuuri ja Somero-opisto aloittavat yhteistyössä lasten teatteriprojektin. Tarjolla on kulttuuriopetusta sirkusmaisesta akrobatiasta teatteri-ilmaisutaitoon.
Kiiruun talo on remontoitu. Oppilaiden päästyä uuteen Kiiruun kouluun, taipuu tila entistä paremmin kulttuurin käyttöön. Jo ensi viikolla pääsee kurkistamaan sisään avointen ovien päivänä. Samana iltana on runo- ja pianoesitys.
Somero-opistossa ovat monet uudet kulttuuriharrastukset alkaneet tai alkamassa.
Kaupunginkirjastokin tarjoaa uudenlaisia kerhoja ja illanviettoja.
Eli nyt kannattaa olla tarkkana, että ehtii mukaan kulttuuria harrastamaan.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry