Didim
KSM härkätie2018

Jokioistentie saa uutta päällystettä

Jokioistentien nimellä kulkeva kantatie 52 saa pintaansa uutta asvalttia. Korjattava osuus alkaa Laitiaistentien risteyksen jälkeen, ja jatkuu aina Someron kunnan rajalle asti. Asvaltoitavaa matkaa kertyy kaikkiaan 12 kilometriä.
Varsinais-Suomen Ely-keskuksen kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä kertoo työn tulevan valmiiksi ensi viikon puolivälin paikkeilla.

Asvaltointia tekevien työkoneiden muodostama letka on pitkä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry