Didim
KSM härkätie2018

Jukolaan avataan perhekahvila

Marika Nieminen, Johanna Pessinen ja Miia Juote pyörittävät MLL:n perhekahvilaa Somerolla. Kuvassa myös lapset Vili Nieminen, Linnea Pessinen, Oiva Pessinen (Johannan sylissä) ja Anneli Juote.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Someron paikallisyhdistys avaa perhekahvilan Jukolaan 31. elokuuta.
Luvassa on kunnon markkinameininkiä poniratsastuksineen, ongintoineen, arpajaisineen, askarteluineen ja vohvelinpaistoineen.
– Lisäksi järjestetään vaihtotori, jonne voi tuoda ja josta voi hakea kaikenlaista lapsiin liittyvää tavaraa, Miia Juote kertoo.

Lue lisää 24.8.2018  lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry