Didim
KSM härkätie2018

Kari Tapion elämä estradilla – musiikkinäytelmässä Marita Taavitsainen ja kumppanit

 

Marita Taavitsainen esittää Kari Tapion vaimoa.

Teksti Armas Töykkälä
Vuonna 2010 edesmennyt Kari Tapani Jalkanen, taiteilijanimeltään Kari Tapio, oli suuri kansansuosikki. Hillityn kuosin takana piili pilke, jota laulunäytelmä 15 kesää tuo esille.
Esakalliolla pyörivän näytelmän Kari Tapio on savolainen veijari, entinen lättähattu, joka taiteilee velvollisuuksiensa ja kaikenlaisten houkutusten välillä. Soittajan vaimoa esittävä Marita Taavitsainen pähkäilee miehensä rankkoja keikkamatkoja, ja tuo kotona huolet myös miehensä tietoon.

Näytelmä esitetään Someron Esakalliolla sunnuntaina 12.8. kello 18.

Lue lisää 10.8.2018 lehdestäOne Response to Kari Tapion elämä estradilla – musiikkinäytelmässä Marita Taavitsainen ja kumppanit

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry