Didim
KSM härkätie2018

Video: SC Wolves repi huipputärkeät pisteet Kolmosen kuukauden ottelussa

Jalkapallon Kolmosen Kuukauden ottelussa oli tiukka alkuasetelma. Sekä kotijoukkue SC Wolves että vastustaja FC Boda olivat pudotusviivan alapuolella ja vaarassa tipahtaa sarjatasoa alemmas. Syyskauden peleistä olisi siis kummankin joukkueen revittävä voittoja, jotta jatko Kolmosessa voitaisiin turvata.

Paraisten Pajbackan nurmella perjantai-iltana pelatun pelin voitti ja huipputärkeät pisteet sai lopulta kotijoukkue SC Wolves. Wolves oli ennen illan matsia sarjajumbona.
Jami Virtanen siirsi kotijoukkueen johtoon toisen puoliajan keskivaiheilla. SC Wolvesin vahva hyökkäys päättyi Virtasen viimeistelyyn.
– Tosi paljon kaivattu (tätä voittoa), ei voi oikein sanoin kuvailla kuinka paljon, kertoi Wolvesin Niklas Aalto Mikko Seppälän haastattelussa matsin jälkeen.

Virtasen maali jäi ottelun ainoaksi.

Erilaisia rikkeitä tuli ensimmäisellä puoliskolla runsaasti. Kuukauden ottelun selostaja Mikko Seppälä laski yhteensä 20 vapaapotkua joukkueille. Se tarkoittaa, että reilun parin minuutin välein nähtiin kentällä vapaapotku. Vapaapotkut jakautuivat lähes tasan joukkueiden kesken.
Ensimmäisen puoliajan kiinnostavin tilanne oli, kun maalipörssin jaetulla kakkostilalle oleva FC Bodan Al-Shekhli Ahmed Majed Ahmed otettiin vaihtoon ja hänen tilalleen kentälle tuli Al-Musawi Yasser Taha Nema.
Boda sai lopussa kunnon paineen vastustajan puolelle, mutta tasoitusta ei kuitenkaan syntynyt.

TS näytti ottelun suorana lähetyksenä, ja se on katsottavissa videona pelin jälkeen. Ottelun selostaa Mikko ”Monska” Seppälä. Kommentaattorina on Akusti Salonen, sarjakärki Pallo-Iirojen päävalmentaja.
Kotijoukkue SC Wolves pelaa valkoisessa ja vierasjoukkue FC Boda puna-mustassa peliasussa.
Kuukauden otteluiden livestriimit ovat Länsi-Suomen pallopiirin ja TS-Yhtymän lehtien yhteistyötä.

 

Katso suorana myös seuraavat Kuukauden ottelut:

  • su 9.9. klo 19.15 TPK – TOV, Yläkenttä
  • la 6.10. klo 15.00 FC Inter2 – FC Åland, Yläkenttä


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry