Didim
KSM härkätie2018

Kuivuus pakkotuleennuttaa viljakasvustoja

Kuivan ja kuuman kesän jälkeen viljojen sato on jäämässä huomattavasti keskimääräistä heikommaksi. ProAgria Länsi-Suomen kasvinviljelyasiantuntija Satu Näykki arvioi sadon keskimäärin jäävän lähes puoleen normaalista.
– Sateissa on ollut kuitenkin suuria paikallisia vaihteluita. Koska Somero on alueena laaja, niin voi olla, että onnistumisiakin on jossakin kohtaa.

Lue lisää 14.08.2018 Somero-lehdestä

– Jyvät ovat jäämässä pieniksi eikä niitä ole tähkässä normaalia määrää, arvioi Palikaisten kartanon tilanhoitaja Verner Nuuros syksyn satoa.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry