Didim
KSM härkätie2018

Lukioikäisille tarjotaan fysiikkavalmennusta

Kaupunki lähtee Lounean kanssa yhteistyöhön edistääkseen lukioikäisten nuorten liikuntaa Somerolla. Kaupungin ja Lounean lisäsi valmennushankkeessa ovat mukana Someron Liikunta ja paikalliset urheiluseurat.
Valmennus on tarkoitus järjestää ennen koulupäivän alkua, ja valmennuksessa painotetaan yleisiä fyysisiä ominaisuuksia parantavia harjoitteita.
Someron Liikunnan toiminnanjohtaja Veera Hälli toteaa Lounean tarjoavan lisäharjoittelumahdollisuutta huipulle tähtääville nuorille Somerolle samalla mallilla, kuin se on tarjonnut jo Salossakin.

Lue lisää 24.08.2018 Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry