Didim
KSM härkätie2018

Maistuuko sirkka?

Somerolla on tänä kesänä kokeiltu kotisirkkoja ravintola-annoksissa. Hämmästyttävän hyvin ovat hyönteiset kelvanneet. Ravintolasta kerrotaan, että asiakkaat eivät ole yksin tyytyneet maistamaan, vaan tilanneet lisääkin seuraavalla kerralla poiketessaan.
Raja on vedetty jauhomatoihin, niihin somerolaiset eivät ole halunneet tutustua lähemmin.
Yleisesti Someron ruokapaikoissa hyönteisannoksia ei ole kyselty eikä tarjottu. Toki yrittäjät ovat valmiita ottamaan sirkkoja listoilleen, jos asiakkaat haluavat.
Niin kuin yritysmaailmassa yleensäkin: Asiakkaan ehdoin mennään.
Samantyyppisissä tunnelmissa ollaan myös ruokakaupoissa. Kysyntää ei ole ollut. Joitain hyönteistuotteita löytyy hyllyistä, mutta usea tarjolla ollut on poistunut valikoimista.
Tällä hetkellä uskotaan, että hyönteisiä tullaan hyödyntämään tulevaisuudessa enenemässä määrin ihmisten ravinnoksi. Ei se huono vaihtoehto ole, sillä hyönteisravinnon kasvattaminen ei kuluta luonnonvaroja läheskään yhtä paljon kuin muun lihan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry