Didim
KSM härkätie2018

Ollaan ylpeitä…

… vaikka tavoitteita ei ole saavutettukaan.
Someron Esan yleisurheilijat ovat olleet tulessa Saksan EM-kisoissa. Maanantaina moukarihäkissä pyöri Henri Liipola ja tiistaina seiväspaikalla hyppi Minna Nikkanen. Molempien henkilökohtainen tavoite oli paikka finaalissa, mutta molemmilta se jäi saavuttamatta.
Se, että näin pienen paikkakunnan urheiluseurasta pääsee kolmekin edustajaa Euroopan mestaruuskilpailuihin, on jo saavutus. Siitä pitää olla ylpeä ja iloinen.
Me näymme urheilijoidemme kautta miljoonissa kodeissa eri puolilla Eurooppaa. Sellaiseen on pienellä paikkakunnalla todella harvoin tilaisuus.
Ja saahan penkkiurheilijakin jännittää ihan erilaisella kutkutuksella, kun isoissa arvokisoissa vuoroon tulee oman paikkakunnan urheiluseuran edustaja.
Hienoa Minna Nikkanen ja Henri Liipola!
Tänään perjantaina areenalle astelee vielä Someron Esan seiväshyppääjä Tommi Holttinen, joka on hänkin ilmoittanut tavoitteekseen finaalipaikan. Jännitetään yhdessä Tommin puolesta.
Tsemppiä kisaan!Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry