Didim
KSM härkätie2018

Saki Kono konsertoi Lamminniemessä

Ensi perjantaina 17.8. iltapäivällä Saki Kono saapuu Lamminniemen Hyvinvointikeskukseen pitämään pianokonsertin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Saki Kono on syntynyt Japanissa, mutta asuu nykyisin Unkarissa. Hänen konserteistaan on sanottu, että ne ovat elämyksinä kuin kirsikankukkien katselua ja sushin nauttimista.
27-vuotias Saki Kono aloitti pianonsoiton 4-vuotiaana. Täytettyään 17 vuotta hän tiesi, että haluaa ammattipianistiksi. Hän opiskeli Fukuokan yliopistossa ja muutti Budapestiin 2016 opiskellakseen Liszt Ferencin musiikkiakatemiassa. Hän valmistuu musiikin maisteriksi ensi vuoden keväällä. Kono on monesti palkittu sekä kotiseudullaan Fukuokassa että valtakunnallisella tasolla Japanissa.
Lamminniemen Hyvinvointikeskuksessa esitettävä musiikki koostuu suurimmaksi osaksi suomalaisesta klassisesta musiikista, jota edustavat muun muassa Sibelius, Kuula ja Merikanto. Konsertissa kuullaan esimerkiksi Myrskyluodon Maija ja Finlandia.

Saki KonoVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry