Didim
KSM härkätie2018

Siltaremontti syyslomaviikolla – tie poikki kolme vuorokautta

 

Liikennevirasto listasi siltatarkastusten jälkeen Suomen erittäin huonokuntoisia tiesiltoja, joista yksi löytyi Somerolta: Rautio-ojan silta Pitkäjärvellä.
Varsinais-Suomen Ely-keskuksen siltainsinööri Jari Nikki kertoo, että Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa on 120–130 huonokuntoista siltaa, joista osa on ehditty jo korjatakin.
Someron Pitkäjärvellä korjaustyöt tehdään koulujen syyslomaviikolla eli 15.–19. lokakuuta.
– Isoniituntiellä, Kolatuntien risteyksessä sijaitseva Rautio-ojan silta on tehty teräsputkesta, joka nyt kaivetaan ylös ja vaihdetaan uusi tilalle, sanoo Nikki.
– Tie on poikki kolmisen vuorokautta, minkä ajan liikenne ohjataan viitoituksin kiertotielle.
Siltatarkastuksia tehdään valtion silloille viiden vuoden välein. Siltoja on Varsinais-Suomen Ely-keskuksen alueella kaikkiaan 1 800.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry