Didim
KSM härkätie2018

Somero ei soi tänä vuonna – talous liian epävarmalla pohjalla

 

Marko Maunuksela on juontanut monet Somero Soikoon tapahtumat. Hän on myös esittänyt useita kilpailukappaleita.

Illan Varjoon Himmeään ry. on järjestänyt 17 kertaa Somero Soikoon -sävellys- ja sanoituskilpailun, jossa mukana on ollut useana vuonna myös solistikilpailu. Tänä vuonna kilpailussa pidetään tauko. Suurin syy on järjestäjien mukaan kaupungin kilpailulle myöntämän tuen leikkaukset.
Tuki on pienentynyt vuosien saatossa huimasti, alkuun se oli jopa 10 000 euroakin ja esimerkiksi vuonna 2016 3 500 euroa ja viime vuonna enää 3 000 euroa.
– Kaupungin pienentyneen tuen vuoksi toimintaamme on mahdoton jatkaa nykymuotoisena, sanoo puheenjohtaja Erja Talonen.
– Tälle vuodelle emme anoneet lainkaan avustusta. Edellinen tilinpäätös kertoi karun totuuden. Jo muutaman vuoden olemme toimineet kipurajoilla, kertoo puheenjohtaja Talonen.

Lue lisää 24.8.2018  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry