Didim
KSM härkätie2018

Tietoa yrittäjiksi halajaville

Kaupungin elinkeinotoimi ja Yrityssalo antavat ensi viikolla tietoa kaikille, jotka halajavat yrittäjiksi.
Infotilaisuudessa kerrotaan eri vaihtoehdoista ja siitä, miten päästä alkuun. Yrityselämän konkarit, yrityskummit kertovat omat tarinaansa.
Somerolla on maan keskiarvoon verrattuna paljon yrityksiä, ja Someron elinkeinotoimen mukaan niiden määrä on koko ajan kasvussa.
Somerolla on tällä hetkellä oikeastaan ”yrittäjän markkinat”. Kivijalkaliikkeitä tarjotaan vuokralle edullisesti, jopa omakustannehintaan.
Hallitilaa ja tontteja löytyy.
Toimistohotellin ensimmäinen vuokralainen näytti mallia, että yrittäjyyden lisäksi palkkatöitäkin voi tehdä etänä maaseudulta käsin.
Se, mistä Somero on kärsinyt, on sijainti. Vaikka olemme kartalla lähellä ruuhkakeskuksia, käytännössä tieyhteydet voivat olla kynnyskysymys yritykselle. Onneksi tänä päivänä on tukuttain sellaisiakin aloja, joissa maantieteellisellä sijainnilla ei ole mistään merkitystä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry