Didim
KSM härkätie2018

Kalustetalo Arvo Virtanen sai uuden omistajan – Ari Tuomonen nousee työntekijästä omistajaksi

 

Ari Tuomonen

Arvo Virtasen kalustetalo sai uuden omistajan, sillä yrittäjä Janne Virtanen myi Somerolla ja Forssassa toimivat myymälät liiketoimintakaupalla somerolaiselle Ari Tuomoselle.
Tuomonen on pitkäaikainen alan konkari, sillä hän on ollut yrityksessä töissä jo lähes 30 vuotta.
Kaupassa uudelle omistajalle siirtyi huonekalukaupan toiminimi, varasto ja koko kalusto. Myös henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä. Yhtiö työllistää viisi henkilöä. Kuljetuspalvelut hoituvat yhden alihankkijan avulla.
Arvo Virtanen Oy:n liikevaihto on ollut 1,5 miljoonaa euroa viime tilikaudella, myös tämä tilikausi mennään sekä uuden että vanhan omistajan arvion mukaan samaan malliin.
Tuomonen jatkaa toimintaa Janne Virtasen omistaman kiinteistöyhtiön kiinteistöissä vuokralaisena. Somerolla on toimitilaa 1 680 neliömetriä ja Forssassa yli 3 000.
Kalustetalo Arvo Virtanen on perustettu 1968 eli se on toiminut 50 vuotta.

Lue lisää 7.9.2018  lehdestäVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry