Didim
KSM härkätie2018

Kolatun Juustola aloitti jogurttituotannon

 

Janne Tolvi ja Outi Kolattu-Tolvi lanseeraavat Somerolla jogurttinsa lauantaina Pitkäjärven Kökköllä pidettävässä Osta tilalta -tapahtumassa.

Kolatun juustolan yrittäjät Janne Tolvi ja Outi Kolattu-Tolvi ovat ostaneet Pirkanmaalaisen Ahon Jogurtti Oy:n liiketoimintakaupalla.
Jogurttiyritys siirtyi somerolaisomistukseen kuun alusta. Jogurttiyrityksen liikevaihto on ollut viime vuosina puolen miljoonan luokkaa.
– Syy kauppaan oli puhtaasti taloudellinen, haemme tällä tavalla lisäystä liikevaihtoon, Tolvi kiteyttää.
Jogurtin valmistus on saatu Somerolla käyntiin. Joitakin makuja on saatavissa jo tänään K-Supermarket Härkätiestä. Lauantaina jogurtteja on Osta tilalta -tapahtumassa Kökköllä.

Lue lisää 14.9.2018 lehdestä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry