Didim
KSM härkätie2018

Nyt saa leipoa ja säilöä diakoniatyön hyväksi -myyjäiset 16.9.

 

Jo muutaman vuoden ajan ovat Someron ja Somerniemen tuottajayhdistykset järjestäneet yhteistyössä seurakunnan kanssa maatalouden kirkkopyhää. Tänä vuonna sadosta kiitetään 16.9. Somerniemen kirkossa. Kirkonmenojen jälkeen on tarjolla uutispuuroa Somerniemen seurakuntatalolla.
Samassa yhteydessä pidetään myyjäiset diakoniatyön hyväksi.
– Seurakuntalaisilta toivotaan lahjoituksia sadonkorjuun myyjäistuotteiksi. Hillot, leivonnaiset, säilykkeet tai kasvimaan tuotteet olisivat erittäin tervetulleita. Tuoretuotteet voi tuoda tullessaan messuun, säilyvämpiä voi toimittaa jo etukäteen seurakuntakeskukseen. Kaikki satokauden antimet ovat nyt kiitoksen aiheena; niin ammattimaisesti kuin harrastuspohjalta tuotetut syötävät, sanoo vapaaehtoisohjaaja Essi Torkkomäki-Ryhtä Someron seurakunnasta.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry