Didim
KSM härkätie2018

Pensaat eivät saa viedä näkyvyyttä risteyksissä

Irma Mäkisen ajomatka Someron keskustaan kulkee Helsingintien kautta. Sitä ennen on ajettava Niemeläntietä, jonka risteyksestä hän kääntyy vasemmalle.
Tänä kesänä Mäkinen on kokenut sivutien risteyksen vaaralliseksi. Näkymää Helsingintielle rajoittaa runsaaksi ja reheväksi kasvanut pajupensaikko.
– Läheltä piti -tilanteita on ollut tosi monta, sillä näkyvyys Someron suuntaan ei ole autosta kuin 50 metriä. Helsingintietä ajava auto on muutamassa sekunnissa risteyksen kohdalla.
Mäkinen on soittanut asiasta kaksi kertaa Varsinais-Suomen Ely-keskukseen. Vastaukseksi hän sai, että yksityistieliittymien näkemäraivaukset ovatkin tiekuntien vastuulla.

Kun Irma Mäkinen tulee Helsingintielle, ei näkymä autosta ole kuin 50 metriä Someron suuntaan.

Lue lisää 04.09.2018 Somero-lehdestäVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry