Didim
KSM härkätie2018

Se on meistä kiinni, pysyykö keskusraitti vilkkaana

Someron huonekalukauppa vaihtoi omistajaa, mutta jatkaa onneksi paikkakunnalla entiseen malliin.
Someron kivijalkaliikkeissä on ollut lähiaikoina muutakin liikehdintää. Positiivista on se, että Muotiputiikki Helmi ja Somerkirja muuttivat isompiin tiloihin. Negatiivista se, että vanhat tilat ovat edelleen tyhjinä.
Jotakin uuttakin katukuvaan on ilmaantunut, esimerkiksi jalkahoitola, tatuointiliike ja kesäravintola. Juuri jokin aika sitten myös uusi kebab-pitseria.
Ekopuoti Valkee siirtyi nettikauppaan, mutta Puoti Vihree jäi vielä kivijalkamyymäläksikin.
Pahin menetys somerolaisessa palvelutarjonnassa oli nahkamaailman, Leather Heavenin lähtö Forssaan. Tällaista lipsumista ei saisi tapahtua.
Kivijalkaliikkeet ovat hyvin tärkeässä roolissa keskustaajamamme vetovoimaisuuden ylläpitäjinä. Niistä kannattaa pitää kynsin hampain kiinni.
Me jokainen voimme vaikuttaa asiaan. Me päätämme, missä ostoksemme teemme.
Pidetään yhdessä kiinni palveluistamme ja elävästä ympäristöstämme!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry