Didim
KSM härkätie2018

Somero jälleen kärjessä

Teostolle tehtyjen esitysilmoitusten mukaan viime vuonna Suomessa soitettiin kaikkiaan 71 060 keikkaa ja keikkojen määrä kasvoi edellisvuodesta huomattavasti.
Varsinais-Suomessa Somerolla järjestettiin väkilukuun suhteutettuna eniten keikkoja. Niitä oli Somerolla 42,9 keikkaa per 1 000 asukasta. Toiselle sijalle tullut Kustavi jäi Somerosta kauaksi, sillä siellä keikkoja soitettiin 27,1 kappaletta per 1 000 asukasta. Esimerkiksi Salo oli sijalla kahdeksan, 11,5 keikkaa per 1 000 asukasta.
Varsinais-Suomen keikkapaikkojen ykkösenä oli Naantalin kylpylä, 331 keikkaa vuoden aikana. Esakallio sijoittui 129 keikalla sijalle seitsemän ja Teeriharju sijalle 10, vuoden aikana 104 keikkaa.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry