Didim
KSM härkätie2018

Somerolla paloi viljankuivuri

Viljankuivurissa syttyi tulipalo Turuntiellä. Kuivurissa olleet noin 30 kuutiota herneitä kuumenivat ja paloivat sekä sytyttivät myös siilossa olleen rapsin. Kuivausuuni ja sen jäähdytyskennostot sekä siilot kärsivät pahoin palossa. Päivystävän palomestarin mukaan palo sai alkunsa kuivausuunista, jonka puhaltimeen oli tullut toimintahäiriö. Pelastuslaitos sai hälytyksen viljankuivurin tulipalosta perjantaina kello 11.50.

Viljankuivurin sisältä tupruaa savua. Kuva Simo Päivärinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry