Didim
KSM härkätie2018

Someron kova moukaritalli marssii kotikentälle tänään -ringissä Henri Liipola ja Johanna Witka

 

Someron Esan kärkimörssärit Johanna Witka ja Henri Liipola odottelevat alkaneen kilpailukesän jatkoa kuvan mukaisin ilmein. Kuva Kari Eerikäinen

Teksti Aulis Tiensuu
Someron Esa järjestää tänä iltana kotikentällä syysheittokisat. Mukana on koko Esan moukaritallin 10 heittäjää, jotka saavuttivat kesän SM-kisoista kuusi mitalia.
Miesten kisassa Suomen mestari ja EM-kävijä Henri Liipola saa vastaansa Someron juhannuskisoissa 70 metriä ylittäneen Siuntion Roope Auvisen sekä 70 metrin rajaa tavoittelevan Pyhäselän Markus Kokkosen. Ringissä nähtäneen myös valmentaja Jani Pihkanen.
Naisten kisan voitosta kisaavat Esan Johanna Witka ja Nurmijärven Heli Rinnekari. Mukana ovat myös junioreiden Suomen mestarit Silja Kosonen ja Marika Virtanen sekä pojissa Lampisen veljekset ja Lauri Kakko.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry