Didim
KSM härkätie2018

Osta tilalta – Somerolla tuottajat esittäytyvät huomenna 15.9. Pitkäjärven Kökköllä

 

Osta tilalta -tapahtumassa ovat mukana muun muassa Mikko Virtanen (edessä sylissään Matias Virtanen), Jani Kurvinen (vas.), Tanja Niskanen (kuvassa myös lapset Amanda ja Matilda Niskanen), Petri Tiukka, Outi Tuominen, Heikki Tuominen, Anna Paija, Minna Suoranta ja Outi Kolattu-Tolvi.

Somerolla pääsee tutustumaan huomenna lauantaina 15.9. lähiruokaan, kun Kökkön tilalla Pitkäjärvellä järjestetään Osta tilalta -tapahtuma. Tuottajat tuovat paikalle muun muassa juustoja, jogurtteja, vihanneksia, lihaa, broileria, hunajaa, kananmunia, leipää ja ternimaitoa. Kökkön aittabaarissa myydään muun muassa Someron panimon olutta.
Tapahtumassa kaksi somerolaista yrittäjää lanseeraa uudet tuotteensa. Kolatun Juustola tuo esille jogurtteja ja Paijan tila luomu ruis-härkäpapunäkkäriä.

Lapsille on tarjolla kasvomaalausta ja hevostelua.

Lue lisää 14.9.2018 Somero-lehdestäVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry