Mikä nyt on somerolaisten kansallis-ruoka?

0
Roope Kasvi, Marko Tuomela, Mikko Laurèn, Kalle Aaltonen ja Antti Ojalin

Somero-lehti 14.11.2008

Teksti Salli Lehtinen

– Kalakeitto, pizza, makaronilaatikko, kebab latelevat Roope Kasvi (vas.), Marko Tuomela, Mikko Laurén, Kalle Aaltonen ja Antti Ojalin nykyajan vastineiksi piapolle.

Aarre Hurmerinta

– En syö piapoa. Isä kyllä piti siitä. Lihamakaronilaatikko ja perunamuusi ovat aika yleisiä. Perunalaatikkoakin tulee syödyksi, sanoo Aarre Hurmerinta.

Mills Mira ja Mattsson Senna

– Tosi moni puhuu, että syö aamuisin kaurapuuroa. Itse en sitä syö. Keitot, kuten liha- ja jauhelihakeitot ovat yleisiä, tuumaa Senna Mattsson (oik).
Mira Millsin isovanhemmat pitävät huolen, että lipeäkalaa syödään suurina juhlapyhinä.

Ulla Saksi

– Vanhemmat ihmiset tykkäävät silakkalaatikosta, nuoret muusista ja lihapullista,vastaa Ulla Saksi.

Lue myös:  2005: Päätös Joensuuntien saneerauksesta syntyi