Kirjaston Parvigalleriassa on hieman erilainen näyttely joulukuun ajan. Siellä voi kokea kirjaston ja kavereiden yhteistuumin toteuttaman joulukalenterin. Joka päivä avautuu uusi luukku, jouluaattona viimeinen.
Koettavaksi ja katsottavaksi on luvassa muun muassa videoesityksiä, sketsejä, laulua, askartelua, kuvia, erilaisten kädentaitojen lumoa ja tapahtumia, kuten nukketeatteriesitys.
Kiiruun koulun kahdeksasluokkalaisten draamaryhmä on videoesityksillään sekä kalenterin ensimmäisen että viimeisen luukun tekijä.                                      Parvigallerian lisäksi kalenteria voi seurata verkkokirjastossa osoitteessa https://somero.finna.fi/. Pyhäpäivinä luukut aukeavat ensin verkkokirjastossa ja vasta seuraavana arkipäivänä Parvigalleriassa.

Lue lisää kalenterin teosta perjantain 30.11. Somero-lehdestä

 

Lue myös:  Lyyli Honkiolta miltei vietiin kaikki rahat

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here