Abihulinaa!

0

Kiiruun koulun luokkahuoneet täytti hilpeä odotus. Milloin abit ilmestyvät seuraavan oven taakse? Odotus muuttui kauhuksi ja lopulta nauruksi, kun seuraava uhri oli jo koitunut abiturienttien huvittelun kohteeksi. Elmukelmu ja pienoiset tehtävät olivat merkki tulevasta makeasta, mutta kenen pokka piti ja kuka juoksi lopulta karkuun?
53 abiturienttia lähti kierrokselleen erilaisissa puvuissa ja naamioissa, ilo ja nauru olivat pinnassa. Päivää oli odotettu viimeisen vuoden aikana kuin kuuta nousevaa. Kuullunymmärtämiskokeiden jälkeen pieni härnäily nuorempiaan kohtaan oli enemmän kuin sallittua  uurastuksen päätteeksi.
Pukuja oli monenlaisia ja joukosta pystyi helposti löytämään muun muassa Pikku Myyn, Itse Ilkimyksen Minionin sekä Ozzy Osbournen.
Abiturienteille päivän oli kuitenkin tarkoitus olla mieleinen ja täynnä hauskuutta, toivottavasti he saivat siitä kaiken ilon irti!