Maaseuturakentamisen messujen ilmoittautuminen aluillaan

0

Someron Teeriharjulla järjestetään huhtikuun lopulla, 26.–27. päivä maaseuturakentamisen ja asumisen messut. Ilmoittautuminen on aluillaan. Maaliskuu on aikaa varata paikkansa näytteilleasettajaksi.
– Nämä messut on tarkoitettu erityisesti heille, jotka rakentavat puusta. Toisaalta ne ovat messut, joilla esitellään kaikkea mahdollista, mikä liittyy rakentamiseen. Näytteilleasettajiksi voivat tulla he, jotka rakentavat taloja, mökkejä, katoksia, laitureita ja niin edelleen. Taitojaan ja tuotteitaan voivat esitellä yhtä hyvin he, joiden toiminta liittyy vaikkapa pihoihin, puutarhaan,  lämpö-, vesi- ja ilmastointiasioihin, sadevesikouruihin, oviin, ikkunoihin, urakointiin, jätevesihuoltoon, tontti- ja asuntotarjontaan. Sellaisten, jotka haluavat lisää työtä ja tuotteilleen näkyvyyttä, kannattaa ilmoittautua mukaan, kertoo Niina Numminen Varsipuu -yhdistyksestä, joka järjestää yhdessä Someron kaupungin kanssa tapahtuman.
– Somerolaisten yritysten kannattaa lähteä mukaan. Nyt on mahdollisuus esitellä seutukunnan pk-yritystoimintaa, sen tuotteita ja palveluja ja myös maaseutuelinkeinojen laajaa kirjoa: tilatuotantoa, jalosteita, puolivalmisteita ja matkailuyrittämistä, kehottaa Harri Kumpulainen Varsipuu-yhdistyksestä.