Eläinalasta kiinnostunut?

0

Somerolainen Satu Vallenius on aina halunnut tehdä töitä eläinalalla eri  tyisesti koirien kanssa. Hän toivoo erikoistuvansa tulevaisuudessa sotakoiranohjaajaksi. Tällä hetkellä hän viettää opiskelupäiviään Kannuksen maaseutuopiston kennellinjalla. Valleniuksen unelmat ovat käymässä hiljalleen toteen, hän menestyy askel askeleelta labradorinnoutaja Leidin kanssa tottelevaisuuskoulutuksessa ja on saanut työstettäväkseen poliisiprojektikoira Riskin.
Olisitko itse kiinnostunut opiskelemaan eläinalaa?
Osoitteesta www.studentum.fi eläimiin liittyvistä koulutuksista löytyy 96 osumaa, joihin on sisällytetty ammattikorkeakoulut, ammatilliset oppilaitokset, kansanopistot, aikuiskoutukset, yliopistot ja korkeakoulut sekä nuorten aikuisten osaamisohjelmat. Haun voi eritellä tiettyyn koulutustyyppiin sekä paikkakuntaan.

Äidin rakkaus on lapsen tärkein johdatus elämässä.
Äidin rakkaus on lapsen tärkein johdatus elämässä.
Riski näyttää repimismallia palveluskoirien tyyliin!
Riski näyttää repimismallia palveluskoirien tyyliin!
Lapinporokoira Nori opetti saksanpaimenkoira Riskille tapoja leikkien lomassa.
Lapinporokoira Nori opetti saksanpaimenkoira Riskille tapoja leikkien lomassa.
Riski tutustui treenihallin rullalautaan rohkeasti.
Riski tutustui treenihallin rullalautaan rohkeasti.

Lue lisää 28.03.2014 lehdestä