Entistä poliisitaloa remontoidaan terveysalan yritykselle

0

Paanar Oy alkoi viime vuoden lopulla remontoida omistamiaan valtion virastotalon tiloja, joissa ennen toimi Someron poliisi ja lupakanslia. Joulukuun puolivälissä yritys sai varmuuden vuokralaisesta, terveysalan firmasta.
Noin 134 neliön huoneisto ja kymmenkunta huonetta ovat valmiina vuokraajaa varten huhtikuun alkuun mennessä. Seinien maalaukset ovat loppusuoralla. Saniteettitilojen laattojen saumauksia tehdään parhaillaan. Äänieristetyt ovet odottavat paikoilleen asettamista. Sen jälkeen asennetaan kalusteet.
Kevään aikana katutasoon muuttaa terveysalan firma, joka ei vielä halua antaa julkisuuteen tarkempia tietoja toiminnastaan.

Huhtikuuhun mennessä tilat on remontoitu ja valmiina vuokraajalle. Jorma Oksanen maalauspuuhissa.
Huhtikuuhun mennessä tilat on remontoitu ja valmiina vuokraajalle. Jorma Oksanen maalauspuuhissa.