Somero haluaa saada yrityksen palvelutalon toiminnan pyörittäjäksi

0

Syyskuussa avautuvaan uuden tehostetun palveluasumisen yksikköön Lamminniemeen haetaan yksityistä toimijaa. Valtuusto teki päätöksen pitkän keskustelun jälkeen. Kaupungin järjestämän palvelun puolesta äänesti 15 valtuutettua. Kilpailutusta kannattavia valtuutettuja oli 19.
Päätös ei syntynyt puolueiden paikkamäärien mukaisesti. Äänet hajaantuivat puolesta ja vastaan sekä keskustassa että kokoomuksessa. Mikäli tyhjää äänestänyt Pihla Linnainmaa lasketaan puolueestaan toisin äänestäneiden joukkoon, niin myös sosialidemokraattien rivit rakoilivat.
Keskustan enemmistö äänesti kilpailutuksen puolesta. Kaupungin pyörittämää toimintaa kannattivat Arto Koivu, Juha Salo ja Mikko Älli.
Kokoomuksen Timo Ilmonen sekä vihreät ja kaikki perussuomalaiset olivat kaupungin järjestämän toiminnan kannalla.