Suhoset remontoivat rintamamiestalon ja sen tarina säilyi

0

Pirjo ja Kalevi Suhonen ovat remontoineet kolmisen vuotta Jaatilanjoen rannassa Puistotien varressa olevaa rintamamiestaloa. Heitä kiinnostaa enemmän vanhan talon korjaaminen kuin uuden rakentaminen. Vanhalla talolla on historia ja tarinansa. Uudella se on vasta alkamassa.
Eläkeläispariskunta on tehnyt Saikkarannasta oman näköisensä, mutta jättänyt huoneisiin ripauksia historiasta, kuten esimerkiksi kangastapetin olohuoneen yhteen seinään ja keittiöön Arabian säilytyslokerikon. Oleskelutilan vanha poskitakka lämmittää edelleen talon asukkaita ja siitä on myös silmäniloa. Verannalla on hylly, johon Suhoset ovat keränneet ullakon ja komeroiden kätköistä entisiltä asujilta jääneitä tavaroita. Katso kuvista, mitä talo pitää sisällään.