Humalaisia naisia ratissa

0

Somerolainen 51-vuotias nainen kuljetti henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena sunnuntaina keskustassa. Poliisi pysäytti naisen kello 17.24. Puhalluskoe näytti 1,15 promillea. Nopeutta naisella oli 70 kilometriä tunnissa. Autoa ei oltu katsastettu, vaan se oli käyttökiellossa maksamattomien ajoneuvoverojen johdosta. Poliisi otti naisen ajokortin saman tien haltuunsa. Ajoneuvorikkomusten lisäksi naista epäillään rattijuopumuksesta.
Kymmenen minuuttia myöhemmin somerolainen 44-vuotias  nainen ajoi vahvassa 2,59 promillen humalassa ajoneuvonsa tieltä ulos Helsingintiellä. Auto romuttui pahoin. Nainen kuljetettiin tapahtumapaikalta ambulanssilla sairaalahoitoon lievästi loukkaantuneena. Poliisien piti turvata ambulanssikyyti aggressiivisen naisen kuljetuksen ajan.
Onnettomuuden syyksi epäillään vahvaa humalatilaa ja reipasta ylinopeutta.
Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.