– Syö munia ja naura. Vietä aikaa heidän kanssaan, joiden seurassa sinulla on hyvä olla, kehottaa Somero-lehden toimittaja Merja Ryhtä pääsiäisenviettäjiä.
Forssalaisnainen pitää kanamunista muodossa ja toisessa: paistettuna, keitettynä, laatikoissa, leivonnaisissa ja niin edelleen.
– Kuola valuu suusta, kun miettii uppopaistettua munaa, josta keltuainen valuu parsan ja pekonin päälle, maiskuttelee herkkusuu.
– Vielä parempaa ruokailu on, kun saa napostella einettä iloisessa seurassa pitkän kaavan mukaan.
Tänä pääsiäisenä Merja-äiti jännittää poikansa salibandypeleissä. Juniori taistelee hämeenlinnalaisjoukkueessa SM-finaaleissa, joten edessä on reissuja tiimin omaan luolaan Iittalaan sekä vastustaja Tapanilan Erän kotihalliin.
Sunnuntaina Merja Ryhtä matkaa perheineen kummityttärensä 30-vuotisjuhlaan.