Lamminniemen Hyvinvointikeskus tuottaa palvelut kaupungin uuteen palvelutaloon

0

Perusturvalautakunta valitsi Lamminniemen Hyvinvointikeskus Oy:n pyörittämään kaupungin uutta palvelutaloa. Lautakunnan mielestä Hyvinvointikeskuksen tarjous oli kokonaistaloudellisesti paras, kun verrattiin palvelun tuottamisen hintaa, laatua ja kehittämissuunnitelmia.
Tarjouksia tuli kymmenen. Lamminniemen Hyvinvointikeskuksen ja Coronaria Hoitoketjun lisäksi tarjouksensa jättivät Mediverkko Hoivapalvelut Oy, Mikeva Oy, Medivida Care Oy, Mainio Vire Oy, Attendo Oy, Mehiläinen Oy, Esperi Care Oy ja Validia Invalidiliiton Asumispalvelut Oy.
Kaksikerroksinen palvelutalo on käyttökunnossa 1. syyskuuta Lamminniemessä. Alussa se saadaan puolilleen asukkaista, eli 30 asukasta.
Kaupunki valitsee asukkaat palveluasumisyksikköön ja määrittelee myös asiakasmaksut.