Mökkiviikonloppu päättyi rähinään

0

Espoolaisen miehen ja naisen vapaa-ajanvietto päättyi pahoinpitelyyn lauantai-iltana Somerolla.
Henkilöt olivat tulleet viettämään viikonloppua miehen mökille. Iltaa oli vietetty alkoholia nauttien. Illan mittaan henkilöille oli tullut riitaa, jonka johdosta nainen oli ollut lähdössä pois mökiltä. Nainen oli vielä palannut hakemaan mökille jääneitä tavaroitaan, jolloin mies ei ollutkaan enää suostunut avaamaan naiselle ovea.
Henkilöiden kertomukset tapahtumien kehittymisestä ovat ristiriitaiset, mutta ilmeisesti nainen on pyrkinyt sisälle mökkiin ja tässä yhteydessä rikkonut puutarhasaksilla pienehkön ikkunan mökistä. Tämän jälkeen mies oli lyönyt naista hiilihangolla voimakkaasti useita kertoja eri puolelle kehoa, pääasiassa käsi- ja olkavarsiin.
Nainen joutui käymään vammojensa vuoksi ensiavussa.