Bussiliikenne siirtyy kesäaikatauluihin

0

Bussiliikenteessä siirrytään noudattamaan kesäaikatauluja pääosin tänää maanantaina. Kesäaikataulut tuovat muutoksia erityisesti koululaisia palveleviin vuoroihin, joista osa jää tauolle koulujen lomakauden ajaksi. Kaikki kesäkuun aikataulutiedot löytyvät Matkahuollon valtakunnallisesta aikatauluhausta osoitteesta matkahuolto.fi. Kännykän käyttäjää palvelevat mobiiliaikataulut osoitteessa m.matkahuolto.fi.

 Aikataulutiedot voi tarkistaa myös puhelimitse palvelunumerosta 0200 4000 ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä. Numerossa vastaa Matkahuollon asiakaspalvelukeskus arkisin ma-pe klo 8-17 ja muina aikoina Oy Eniro Finland Ab.

Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Lisää muutoksia aikatauluihin tulee tiistaina 1. heinäkuuta, jolloin osan vuoroista luvat muuttuvat. Heinäkuun aikataulutietoja lisätään parhaillaan aikatauluhakuun ja ne kannattaa käydä tarkistamassa kesäkuun lopulla.