Lakeushirvi Someron Kivimeijerissä

0

Someron Kivimeijerin viides kesänäyttely tarjoaa katsottavaa ja koettavaa. Lakeushirvi -näyttely koostuu kolmesta osasta Ilkka Juhani Takalo-Eskolan yli 200 valokuvan suurkatselmuksesta, Antero Kareen reliefeistä ja Biosavi-työsymposiumin teoksista.
Ilkka Juhani Takalo-Eskola tuo kivimeijerin viidenteen kesänäyttelyyn ihailtaviksi

kollaaseja, joissa hän on yhdistänyt valokuvaa ja maalauksia. Esillä on myös valokuvia performanssimatkoilta lähimetsiin ja ulkomaiden toreille ja turuille. Seinillä on julistekankaita, joissa komeilee lähisukua ja muita tärkeitä asioita elämän varrelta.
Meijerin isäntä Antero Kare on laittanut esille monumentaalisia reliefejään. Häneltä on esillä myös biotaidetta. Kultelan biosavi-työsymposiumissa valmistettuja teoksia on myös Helje Horilalta, Catharina Kajanderilta, Pirjo Lautiaiselta, Heidi Limnelliltä, Marjukka Malkilta, Nora Paakkaselta, Merja Penttilältä, Mari Pirkkaselta ja Markus Renvallilta.
Lakeushirvi -taidenäyttely on avoinna 10. elokuuta saakka Someron Kivimeijerissä.