Tänään ratkotaan karnevaalikuninkuus

0
Seiväskarnevaalit
Eemeli Salomäki
Minna Nikkanen

Seivaskarnevaalikyltti Seiväs karnevaalit alkoivat torstaina. Somerolle saapui nuoria leiriläisiä, huoltajia ja kouluttajia.
– Harjoitusviikonloppu on tarkoitettu kaikille seiväshypystä kiinnostuneille 8–20 -vuotiaille tytöille ja pojille. Tapahtumassa kohtaavat lajin entiset, nykyiset ja tulevat huiput. Konkarit opastavat nuorta polvea, kertoo karnevaalipäällikkö Kalle Pomppu.
Seiväskarnevaaliviikonlopun pääkilpailu käydään tänään, jolloin Somerolla hyppäävät Someron Esan Minna Nikkasen ja Eemeli Salomäen sekä muiden kotimaisten huippujen lisäksi seiväshyppääjiä muun muassa Irlannista, Isosta-Britanniasta, Tanskasta, Latviasta, Virosta ja Venäjältä. Tiedossa on mielenkiintoinen kilpailu kaikille seiväshypystä kiinnostuneille.