Somerolla on nyt ennätysmäärä terasseja

0
Terassit_Portti
Hämeenportin terassi.

Someron keskustan raitin varrelta löytyy nyt ennätysmäisen paljon terasseja. Varsinkin, jos sellaiseksi lasketaan kaikki istuinryhmät ja penkit, joita on tuotu kadun varteen ruoan tai juoman nauttimista varten.
Yksinkertaisimmillaan terassi  voi olla yksi istuinryhmä, mutta tarjolla on myös isoja, monin kukkasin ja aurinkovarjoin koristeltuja terasseja.  Tai terassi  pelkillä laidoilla, ilman huonekaluja. Vaihtoehtoja on reilusti yli kymmenen, niin aurinkoisia kuin varjoisiakin.
Perjantaisin vielä torikahvila tuo yhden vaihtoehdon lisää.
Keskustaajaman ulkopuolellakin on paikkoja, joissa voi kahvitella tai nauttia kylmiä juotavia ulkosalla, kuten esimerkiksi Hovimäen leirintäalueella, Jonten kaupalla, TB:llä Vilukselassa ja viikonloppuisin Baddingin kioskilla Paratiisissa sekä lauantaisin kesätorilla. Kartanoista ja nähtävyyksistäkin löytyy terasseja niiden aukioloaikoina.

Lue lisää 25.7.2014 lehdestä