Somero on harrastusten aarreaitta

0

Kulunut kesä on hellinnyt kaikkia Suomen kolkkia auringonpaisteella. Helle on saanut ihmiset rantojen ääreen ja virkistäytymään uimalla. On käyty monenkirjavissa  tapahtumissa ihmettelemässä, miten idearikkaita kulmakuntien väki on. On pidetty yhteyttä sukulaisiin ja ystäviin ja tutustuttu uusiin tuttavuuksiin.
Rentous tuntuu kesän jälkeen lihaksissa ja aivokopassa.
Ihmispankkeihin on kerätty voimia, jolla jaksaa tuleva syksy ja pimeä talvi.
Syksyn saapuessa suomalainen ryhtyy harrastamaan. Hän jatkaa keväällä tauolle jääneitä innostuksiaan tai etsii itselleen uuden mielihyvän antajan.
Harrastamiseen Somerolla on mahdollisuuksia yltäkylläisesti. Paikkakunnalla voi kehittää niin sieluaan kuin ruumistaan. Niiden yhdistysten ja järjestöjen määrä on mittava, jotka järjestävät meille toimintaa. Ennemminkin tulee vaikeus valita kaikesta ihanasta oma juttunsa. Aika ei tahdo riittää kaikkeen mukavaan.
Suustaan ei pidä päästää lausetta: täällä ei ole minulle mitään kiinnostavaa. Osallistuminen on omasta aktiivisuudesta kiinni. Jos täällä ei ole tiettyä harrastusmahdollisuutta tänään, niin somerolainen kyllä jollakin tavalla sen tänne järjestää ensi viikoksi, kuukaudeksi tai vuodeksi.