Somerolaiskauppiaat torjuvat varkaita aidoin ja portein

0

Jo lähes jokaisen suuremman somerolaisen myymälän ympärillä kiertää korkea aita ja pihat lukitaan yöksi portein. Huoltoasemilla itsepalvelutankista saa tankata vasta, kun kassa on avannut lukon. Varotoimenpiteisiin on ryhdytty lisääntyneiden varkauksien vuoksi. Varastaminen tuottaa kuitenkin edelleen suurta päänvaivaa kauppiaille.
Rikosylikonstaapeli Tommi Töyry Varsinais-Suomen poliisista Salosta kertoo karun totuuden varkauksista.
– Ilmoituksia tulee mielettömiä määriä Salon alueelta.
Varsinkin bensavarkaudet ja kauppojen pihoilta sekä itse myymälässä tehdyt varkaudet työllistävät poliisia. Kauppiaiden omat varotoimenpiteet ovat tarpeen. Niihin kannustetaan myös poliisissa.
K-Maatalous Somero on juuri saanut rakennettua uudet aidat liikkeensä pihan ympärille. Portit lukitaan kaupan ollessa kiinni. Kauppias Matti Kuosa sanoo myös, että varkaudet ovat viime vuosina lisääntyneet. Aidat ja portit eivät kuitenkaan estä liikkeen aukioloaikaan tehtyjä myymälävarkauksia.
Huonekaluliike Arvo Virtasen toimitusjohtaja Janne Virtanen on investoinut suuren summan Someron myymälään, kun hän rakennutti kiinteistön ympärille aitaa ja portit sekä asennutti valvontakamerat ja hälytysjärjestelmät.

Virtanen on ollut ratkaisuun tyytyväinen ja suosittelee satsausta kaikille, jopa omakotitalojen omistajille.

Lue lisää aiheesta perjantain 15.8. Somero-lehdestä.

Somero ei ole lintukoto rikollisuuden suhteen. K-Maatalous rakensi liikkeen pihan ympärille uudet aidat ja lukittavat portit.
Somero ei ole lintukoto rikollisuuden suhteen. K-Maatalous rakensi liikkeen pihan ympärille uudet aidat ja lukittavat portit.