Uuden Kiiruun koulun rakennusmateriaalia selvitellään

0

Uuden Kiiruun koulukeskushankkeen ohjausryhmä kokoontui ensi kertaa. Paikalla oli myös arkkitehti Mikko Uotila. Kokouksessa käytiin läpi hankkeen etenemisessä huomioon otettavia asioita, kuten ympäristöä, monikäyttöisyyttä ja rakennusmateriaaleja.
– Rakennusmateriaalin kohdalla haluamme vielä tehdä perusteellisempaa selvitystä, mitkä ovat eri materiaalien plussat ja miinukset. Puurakentamista on mietitty ja linjaus tulee luultavimmin olemaan se, että emme ehdota sitä vaihtoehdoksi, Someron kaupunginjohtaja Sami Suikkanen kertoo.
Kokouksessa päätettiin, että rakennusmateriaaleista tehtävän selvityksen jälkeen vaihtoehdoista tehdään esitys kaupunginhallitukselle seuraavan kokoontumisen yhteydessä.
– Kaupunginvaltuustolle suunnittelimme järjestävämme niin sanotun iltakoulun hankkeesta, Suikkanen sanoo.
Kiiruun koulukeskushankkeen ohjausryhmään kuuluvat Sami Suikkasen lisäksi Jani Kurvinen, Kati Fonsell-Laurila, Jouko Elo, Matti Härkönen, Arto Koivu, Marko Mäkinen, Jari Honkala ja Janne Aaltonen.