Siwan myymälä meni remonttiin

0
Turkulaisen Arorak Oy:n työmiehillä alkoi perjantaina aikataulullisesti hikinen ja nopea urakka. Heillä on viikko aikaa saada maalaukset, lattiat ja myymäläkalusteet kuntoon. Sen jälkeen myymälähenkilökunta täyttää tavarat hyllyille myöskin viikossa. Kuva Sauli Kaipainen.
Turkulaisen Arorak Oy:n työmiehillä alkoi perjantaina aikataulullisesti hikinen ja nopea urakka. Heillä on viikko aikaa saada maalaukset, lattiat ja myymäläkalusteet kuntoon. Sen jälkeen myymälähenkilökunta täyttää tavarat hyllyille myöskin viikossa. Kuva Sauli Kaipainen.

Someron Siwa laittoi remontin ajaksi ovet kiinni viime perjantaina. Kaupanteko on seis, sillä kaupasta tyhjennettiin ulos kaikki tavarat. Uudistetun kaupan avajaiset ovat viikon päästä torstaina, 18. syyskuuta. Perjantain lehdessä tulossa olevista muutoksista lisää.